• "VISI VAR" IZGATAVO BALVAS SABIEDRĪBAS INTEGRĀCIJAS FONA RĪKOTAJAM KONKURSAM

    "VISI VAR" IZGATAVO BALVAS SABIEDRĪBAS INTEGRĀCIJAS FONA RĪKOTAJAM KONKURSAM
    19.aprīlī notika Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) rīkotā konkursa “Ģimenēm draudzīgākā pašvaldība 2022” apbalvošanas ceremonija, kurai Sociālais uzņēmums "Visi Var" izgatavoja pateicības balvas.  Arī Siguldas novada pašvaldība ieguva balvu kā draudzīgākā pašvaldība Rīgas plānošanas reģionā. 
  • "VISI VAR" PIEDALĀS AKTIVITĀŠU CIKLA "ATTĪSTAM SOCIĀLO UZŅĒMĒJDARBĪBU KOPĀ!" ORGANIZĒTAJĀ DOMNĪCĀ

    "VISI VAR" PIEDALĀS AKTIVITĀŠU CIKLA "ATTĪSTAM SOCIĀLO UZŅĒMĒJDARBĪBU KOPĀ!" ORGANIZĒTAJĀ DOMNĪCĀ
    17.aprīlī Sociālā uzņēmuma "Visi Var" vadītāja Indra Seļuka piedalījās Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas - LSUA un Labklājības ministrijas aktivitāšu cikla "Attīstām sociālo uzņēmējdarbību kopā!" organizētajā domnīcā. Domnīcas notika katrā reģionā, un tajās pulcējām vietējos viedokļu līderus, uzņēmējus, dažādu organizāciju un pašvaldību pārstāvjus, kam ir vēlēšanās, iespēja un resursi stiprināt un attīstīt sociālo uzņēmējdarbību reģionā, kā arī pašus sociālos uzņēmējus. Pasākuma noslēgumā tapa konkrētu rīcību plāns nozares attīstībai un stiprināšanai.
  • "VISI VAR" SAŅEM APBALVOJUMU NOMINĀCIJĀ "NOVADA LABĀKAIS DARBA DEVĒJS"

    "VISI VAR" SAŅEM APBALVOJUMU NOMINĀCIJĀ "NOVADA LABĀKAIS DARBA DEVĒJS"
    Paldies visiem, kuri balsoja un ieteica Sociālo uzņēmumu "Visi Var" "Siguldas novada Uzņēmēju gada balvai 2022"! SIA "Visi Var" saņēma apbalvojumu nominācijā “Novada labākais darba devējs”! Katrs novērtējums uzliek arvien lielāku atbildību tam ko darām! SIA "Visi Var" ir arī ar sociālā uzņēmuma statusu, kurš nosaka to, ka esam darba integrācijas uzņēmums un mūsu pamatvērtība ir veidot darba vietas cilvēkiem ar invaliditāti vai vecākiem un tuviniekiem, kuri rūpējas par saviem tuviniekiem ar invaliditāti! Uzņēmumu ir izveidojusi biedrība "Cerību spārni".
You have successfully subscribed!